BEZOEKERS

Bezoek aan schepen beperkt door Corona maatregelen

Bezoek aan schepen is uitsluitend toegestaan voor:

– inspectie en onderhoud; (uitsluitend op verzoek van de agent en minimaal 24 uur van te voren aangemeld)

– bezorging van scheepsdocumenten (uitsluitend op verzoek van de agenten),

Hiervoor geldt de normale inschrijfprocedure en alle bezoeken worden gemonitord door onze beveiligingsmedewerkers.

Crew changes zijn niet toegestaan. Voor traders en verkopers is het niet toegestaan schepen te bezoeken via onze terminals. 

Bezoek aan de Laurenshaven terminal
Bij aankomst parkeert u de auto op de parkeerplaats. Vervolgens meldt u zich bij de beveiligingsbeambte met een geldig legitimatiebewijs. Na controle van uw gegevens ontvangt u een bezoekerspas waarmee u de terminal kunt betreden. De beveiligingsbeambte verstrekt u de veiligheidsregels en legt, aan de hand van een plattegrond, uit waar u de auto kunt parkeren en hoe u moet lopen naar uw bestemming.

Bezoek aan de Europoort terminal
Het toegangshek en de slagboom, op de Europoort terminal, worden bediend vanaf de Laurenshaven terminal. Bezoekers dienen zich te melden via de intercom. De beveiligingsbeambte staat u te woord en zal uitleg geven waar u de auto kunt parkeren en hoe u bij uw bestemming komt.

Indien u een bezoek brengt aan een schip dient u zich nogmaals te melden via de intercom bij de zeepier met een geldig legitimatiebewijs. Via de paspoortscanner wordt uw legitimatiebewijs gecontroleerd alvorens u toegang krijgt tot de pier.

Heeft u naar aanleiding van uw bezoek aan één van onze terminals een klacht met betrekking tot onze beveiligingsorganisatie, dan kunt u dat via deze link kenbaar maken.

DOWNLOAD