CONTRACTORS

Voorafgaand aan de werkzaamheden

Contractors dienen zich te melden bij hun opdrachtgever voor een uitgebreide veiligheids-instructie en het verkrijgen van een werkvergunning. U kunt het gehele document hiernaast downloaden.

Bezoek aan de Laurenshaven terminal

Bij aankomst parkeert u de auto op de parkeerplaats. Vervolgens meldt u zich bij de beveiligingsbeambte met een geldig legitimatiebewijs. Na controle van uw gegevens ontvangt u een bezoekerspas waarmee u de terminal kunt betreden. De beveiligingsbeambte verstrekt u de veiligheidsregels en legt, aan de hand van een plattegrond, uit waar u de auto kunt parkeren en hoe u moet lopen naar uw bestemming.

Bezoek aan de Europoort terminal
Het toegangshek en de slagboom, op de Europoort terminal, worden bediend vanaf de Laurenshaven terminal. Bezoekers dienen zich te melden via de intercom. De beveiligingsbeambte staat u te woord en zal uitleg geven waar u de auto kunt parkeren en hoe u bij uw bestemming komt.

Indien u een bezoek brengt aan een schip dient u zich nogmaals te melden via de intercom bij de zeepier met een geldig legitimatiebewijs. Via de paspoortscanner wordt uw legitimatiebewijs gecontroleerd alvorens u toegang krijgt tot de pier.

Tijdens de werkzaamheden

  • Houdt u zich aan de vergunningseisen;
  • houdt u toezicht op de werkzaamheden;
  • zorgt u voor orde en netheid van het werkgebied.

Na de werkzaamheden

  • Meldt u zich af en levert u de werkvergunning in bij de verstrekker;
  • laat u de werkplek opgeruimd en schoon achter;
  • worden de werkzaamheden geëvalueerd met de toezichthouder/opdrachtgever.