PERSONEEL & ORGANISATIE

EBS wordt geleid door een Management Team onder aanvoering van Algemeen Directeur, Jan de Wit.

Samen met 180 medewerkers in vaste dienst genereert EBS een jaaromzet van circa 45 miljoen euro.

Met het oog op de toekomst werken wij met uitdagende strategische/operationele beleidsplannen om de positie van EBS op lange termijn zeker te stellen en de commerciële en operationele prestaties te optimaliseren. In deze plannen past een platte, efficiënt opererende organisatie waarbij iedereen weet waar hij voor staat.

Werken bij EBS
Wij zijn altijd op zoek naar gedreven, vakkundige en enthousiaste collega’s. Kijk bij onze vacatures voor een overzicht van openstaande functies. Hebben wij momenteel geen passende functie voor u beschikbaar? Stuur dan een open sollicitatiebrief met uw cv naar personeelszaken@ebsbulk.nl

MANAGEMENT TEAM

Na mijn studie aan de TU-Delft ben ik mijn eerste baan gestart bij EMO op de Maasvlakte. Daar heb ik in bijna 30 jaar diverse functies vervuld. April 2016 heb ik de overstap gemaakt naar EBS in de functie van algemeen directeur. Beide bedrijven zijn 100% in handen van HES Int. en beide zijn echte typische havenbedrijven. De bedrijven hebben dezelfde roots, maar een eigen karakter. Daar houd ik van!

Verder houd ik van passie, eigenheid, eigenzinnigheid, eigenwijsheid, vakmanschap en echtheid. En dat vind je in de haven en ook bij EBS, het kenmerkt de medewerkers en hun inzet. Het is de kunst deze eigenschappen in te zetten voor een gemeenschappelijk doel en met passie onze klanten effectief en naar tevredenheid te bedienen.

Verschillende kwaliteiten en karakters bij elkaar brengen en verbinden is mijn ding. Het is mijn overtuiging dat mensen en goede samenwerking tussen mensen plezier en succes brengen. Respect, integriteit en pro-activiteit zijn daarbij belangrijke kernwaarden. Ik voel me daar goed bij en ga daarin graag voor.

Ik ben Daniël Mooijman en sinds november 2016 werkzaam bij EBS als Manager Operations.

In 2011 ben ik afgestudeerd aan de TU Delft – Werktuigbouwkunde en daarna aan de slag gegaan bij EMO. Bij EMO heb ik gewerkt als productie engineer, shiftmanager en business analist.

Met de operationele afdeling van EBS zorgen we voor een efficiënte en kwalitatieve afhandeling van de vraag van de klant. Centraal daarbij staan voor mij: samenwerking en ontwikkeling, waarbij met passie en daarmee plezier wordt gewerkt.

Naast mijn baan bij EBS als Finance Manager ben ik trotse echtgenoot en vader van twee dochters. De Rotterdamse haven heeft me van kleins af aan gefascineerd.

Voor mijn EBS tijd heb ik bij een bandengroothandel en een productiebedrijf voor medische apparatuur gewerkt. In 2002 ben ik bij EBS komen werken. Na een aantal jaren avondstudie en als assistent controller te hebben gewerkt, heb ik in 2010 het stokje van het vertrekkende MT lid Manager Finance overgenomen.

EBS is inmiddels een (financieel) gezond bedrijf. We zullen ons moeten blijven verbeteren, ogen open houden om in de toekomst niet achter de feiten aan te hoeven lopen. Daar zijn verstandige beslissingen voor nodig, maar ook ondernemerschap.

Arend Roebersen (1964)

Al vanaf zeer jonge leeftijd ben ik gefascineerd geweest door het water in verschillende opzichten. In 1988 koos ik het ruime sop om als scheepswerktuigkundige te beginnen aan een prachtig bestaan met veel afwisselingen en uitdagingen. Zoals zovelen die mij voorgingen besloot ook ik om na zo’n 10 jaar het anker erin te gooien en aan de wal te blijven.

In de opvolgende periode heb ik altijd rangen bekleed die nauw verbonden waren aan de maritieme sector. In die tijd heb ik veel gereisd en verschillende malen in het buitenland gewoond voor langere perioden.

Eind 2015 heb ik toch besloten om terug te keren naar “de thuishaven” Nederland en in december van dat jaar ben ik bij EBS in dienst getreden.

De laatste 13 jaar ben ik werkzaam geweest als ZZP-er, Personale HR- en projectmanagement, bij een diversiteit aan bedrijven. Per 1 januari 2017 ben ik in dienst getreden bij EBS als Manager HR.

Na mijn opleiding Personeelsmanagement ben ik in 1986 aan de slag gegaan bij Aluminium Delfzijl (metaalindustrie) en vervolgens in 1989 de overstap gemaakt naar Volvo Cars (automotive) in Born. Eind 1993 ben ik gaan werken in de chemie bij Fuji Photo Film in Tilburg om in 2000 te switchen naar ISAH ERP Software eveneens gevestigd in Tilburg en daar werkzaam geweest tot 2004.